Reactie’s

Over de mindfulnesstraining bij kinderen

*Opeens merkte ik dat mijn dochter opmerkingen ging maken waardoor ik dacht: Dàt heeft ze bij Annemieke geleerd! Na een aantal bijeenkomsten viel het kwartje opeens..

*Het oefenen thuis is soms best lastig vol te houden. Toch merken we dat onze zoon het geleerde wel toepast. Hij weet nu beter wat te doen als hij een boze bui op voelt komen.

*Ze kwam steeds weer met een opgewekt humeur thuis!

*Thuis doen we onder leiding van onze dochter de kikkertraining. Ze vertelt precies wat we moeten doen. Zalige momentjes zijn dat zo samen!

*Ik vertel in mijn klas dat ik buikpijn heb. “Juf, doe dan even de kikkertraining. Gewoon even je handen op je buik en alleen maar letten op je adem. Dat helpt echt hoor!”

*Onze zoon kan zich veel beter concentreren op school. De resultaten van rekenen zijn goed vooruitgegaan. We zijn zo blij dat we de goede weg ingeslagen zijn!

*Mijn enge dromen zijn weg. Ik kan weer gewoon op mijn eigen kamer slapen. Als ik op mijn ademhaling let is het bange gevoel snel weer weg. Dat  heb ik hier geleerd.

*Na de eerste bijeenkomst van de mindfulnesstraining/access bars ging een kind van 7 jaar na het doen van een oefening die ze die dag geleerd had na 10 minuten slapen. Dat duurde eerder altijd minstens een uur!

Over de Access Bars

*Dank je wel! Het was een hele prettige ervaring…bubbel nu nog lekker na. Voel me fijn

*  Het was fijn dat uur even “helemaal uit”!
Was na werk en dingen thuis niet minder moe of anders qua emotie/blijheid…maar het hoofd voelt als een lege helm, het voelt alsof er ruimte is gemaakt in mijn hoofd.

* Hier was ik naar op zoek, eindelijk rust in mijn hoofd!

* Dit wil ik nooit meer vergeten! Ik vind dit zo fijn! (kind van 7 jaar)