Energetische Facelift

Ja, het is echt mogelijk om je jonger te voelen en er jonger uit te zien. Met dit Access Consciousness Bodyprocess kun je dit bereiken zonder chirurgische ingreep, zonder Botox, zonder injecties en enkel en alleen door aanraking van hals, gezicht en hoofd.

Deze heerlijk ontspannende behandeling werkt door op het hele lichaam. Er worden meerdere body processen ingezet om de energie te laten stromen. Access Energetic Facelift maakt gebruik van 28 verschillende energieën, die via je hoofd op je hele lichaam werken. De stressfactoren die voor veroudering zorgen, jouw gezichtspunten en beperkende gedachten over ouder worden energetisch opgelost.
De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie. Het is als het ware een hele bodylift!

Een Energetische Facelift zorgt voor:
Het verjongen en revitaliseren de cellen van binnenuit,
Het ontdoen van de effecten van veroudering, dus vermindering van rimpels en lijntjes,
Het bewerkstelligen van een algehele lichaamslift,
Het verjongen van de huid,
Het genezen en vervagen van littekens.

De sessies worden gegeven op de massagetafel met de kleding aan. Jij hoeft enkel te gaan liggen en ontspannen. Wanneer je dit proces regelmatig (ca 20 keer) laat doen schijnt het permanent te zijn.

Tarieven;

90 minuten – € 70 ,-.
5 behandelingen €300,-

In de herfst kun je kennismaken met de verkorte energetische facelift van 60 minuten voor €50,-