Access Bodyproces®

Bij de Access Body processen maak je gebruik van energieën die ervoor zorgen dat mentale en fysieke blokkades opgelost worden.  De handen worden hierbij geplaatst op verschillende plekken op het lichaam

Deze behandelingen geven het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug in, wat het lichaam ondersteunt in herstel en duurzaamheid. De energie is de natuurlijke energie die onze lichamen zijn en waar ze toegang tot hebben vanuit overal in het universum.

Je gaat op de massagetafel liggen met kleding aan. Dan leg ik mijn handen op je lichaam en laat ik specifieke energieën door je lichaam stromen.

Een van de bodyprocessen is MTVSS (Moleculaire Terminal Valence Sloughing System)

MTVSS is één van de verrassende Body Processen van Access.
Net als andere Body Processen is het heel zacht en is alleen een lichte aanraking nodig. Dit Body Proces ontspant heel diep en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam wat praktisch nooit ervaren wordt. MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet mogelijk is.
Het is een samenvatting van honderden verschillende energieën, kan veel veranderingen in het lichaam teweeg brengen en op diverse manieren ingezet worden. Het proces is helpend om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen, het werkt heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, verandering van het functioneren van organen.

MTVSS wordt ook gebruikt als algehele lichaams-behandeling wat heel ontspannend is; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan.

Volgens de Access Consciousness© oprichter Gary M. Douglas heeft deze behandeling indrukwekkende veranderingen in gezondheid teweeg gebracht na 10 á 20 sessies van 60 minuten, liggend aan de ernst van de klachten.

Deze processen gaan dieper dan je denkt!

Een bodyproces kost
60 minuten – €60,-
75 minuten – €75,-